Smrekovo mazilo

(13 mnenj strank)

9.95

Smrekovo mazilo je 100 % naravno tradicionalno mazilo. Mazilo je sestavljeno iz prečiščene smrekove smole, oljčnega olja in čebeljega voska. Mazilo je primerno za zahtevno nego kože, saj kožo nahrani, neguje in ji povrne njen sijaj. S svojimi učinki bo prepričalo tudi zelo zahtevne uporabnike.

Opis

Smrekovo mazilo je 100 % naravno tradicionalno mazilo, ki ne vsebuje nobenih umetnih arom, barvil, konzervansov, emulgatorjev, alkohola ali eteričnega olja. Mazilo je sestavljeno iz prečiščene smrekove smole (darovalke so smreke iz neokrnjenega gozda), katera vsebuje bormilacetat, limonen, kamfen in alfapinen. Prav te sestavine smrekovemu mazilu dajejo odlično negovalno moč. Zelo pomembna informacija pa je tudi ta, da so vse sestavine Smrekovega mazila slovenskega izvora in da je mazilo ročno izdelano.

Smrekovo mazilo je negovalno in primerno za različne tipe kože. Njegova izredno dobra lastnost je, da se hitro vpije in da ne pušča mastnih sledi. Smrekova smola v kombinaciji z hladno stiskanim oljčnim oljem kožo izdatno nahrani, poveča njeno prožnost, pospeši regeneracijo in jo zaščiti pred zunanjimi vplivi.

Naše naravno Smrekovo mazilo je ujeto v temno stekleno kozmetično posodico, kar mazilu omogoča, da ohrani svojo vrhunsko kvaliteto tekom celotne uporabe, hkrat pa je posodica prijazna naravi in jo po uporabi lahko uporabite tudi v druge namene.

Kako zelo učinkovito je naše mazilo, si lahko preberete med mnenji, katere so podale naše zadovoljne stranke.

Način uporabe: Smrekovo mazilo nanesite večkrat na dan na želeni del telesa. Uporabimo ga lahko na vseh delih telesa. Svetujemo vam, da mazilo uporabljate dalj časa, saj si boste tako zagotovili in občutili močnejše učinke. Pred prvo uporabo vam priporočamo, da naredite test preobčutljivosti in ugotovite, če ste morebiti preobčutljivi na kakšno izmed sestavin. Smrekova smola lahko v redkih primerih povzroči alergijo v obliki kožnega izpuščaja. V kolikor opazite alergijsko reakcijo na koži, nemudoma prenehajte z mazanjem oziroma uporabo. Več informacij o naravni kozmetiki lahko najdete tukaj. Mazilo se lahko uporablja tako pri otrocih kot odraslih.

Hranite v zaprti posodici na temperaturi pod 30 °C.

INCI (Sestavine): Olea Europaea Fruit Oil, Colophonium, Cera Alba.

Količina: 60 ml

13 mnenj za Smrekovo mazilo

 1. Maja

  Smrekovo mazilo nas je resilo ze marsikatero vnetje uses, preprecilo, da je prehlad sel v bronhitis. Super mazilo tudi za kaksne odrgnine, skratka nam je vsestranski in zelo ucinkovit. Plus je to, da je mazilo v stekleni posodici.

 2. Maja

  Pri nas nepogrešljivo mazilo. Največkrat ga uporabljamo kot preventivo za vneta ušeska. Prav nam pride tudi pri kašlju.

 3. Barbara

  Precej konkretno odrgnino na komolcu, ki sem jo staknila zaradi padca z rolerji, sem si sprala z blago milnico, nato pa na tanko namazala s smrekovim mazilom in pokrila s tanjšo gazo. Zelo hitro se je naredila krasta, ki sem jo zjutraj in zvečer še nekaj časa redno mazala (itak je pasalo, ker krasta običajno ‘vleče kožo skupaj’). Odrgnina se je zelo hitro in lepo zacelila.

 4. Natalija

  Vedno imam dva na zalogi, ker je res vsestransko. Najbolj ga uporabljamo za praske in preventivno proti vnetju ušes 2x smo že pozdravili pravi čas.

 5. King of paradajz

  Ta krema me rešuje pred spomladanskimi težavami z dihali, začnem jo uporabljati ob prvih znakih prehlada in tako preprečim razvoj bronhitisov.

 6. Brigita

  Odlično pri bolečih ušesih, smo tudi že preprečili vnetje.

 7. simona

  Zelo zodovoljni s smrekovim mazilom. Od kar ga uporabljamo smo preprečili vnetje ušes. Toplo priporočam!

 8. Mateja

  Mazilo je res super. Nas je rešilo bolečega grla…smo mazali po bezgavkah in je bilo drugi dan boljše.

 9. Mimi

  Ob dveh majhnih otrocih je mazilo nepogresljivo. Uporabljamo ga za dvig odpornosti. V dnevni uporabi je ob vseh moznih znakih obolenj (prehladih, dihalnih obolenj). Odkar smo mazilo odkrili, v trenutku, ko nacnemo zadnjo embalazo, ze narocamo novega.

 10. Urska

  Mazilo vredno vseh pohval. Všeč mi je prijeten in nežen vonj. Uporabljam ga vselej po depilaciji in mož po britju, saj se koža ne vname in ne dobim mozoljčkov. Super mazilo, ki ga kupim vedno znova. Priporočam.

 11. Mojca12

  Super mazilo! Mazilo uporabljamo ob prehladih-bolecem grlu, preventivno proti vnetju ušes… Priporočam!

 12. Berrnarda

  ta izdelek uporabljamo ze 1 leto. Je vsestransko mazilo za preventivo in kurativo. Mi se ga poslozujemo na podrocju bezgavk in za usesi. Trkam…odkar uporabljam pri malcku to mazloi kot preventivo,se od takrat se ni pojavilo vnetje usesk.Toplo ga priporocam vsem.

 13. Mateja

  Odlično mazilo! V samo parih dneh rešila težave s podplati, ki so se mi lupili in grozno pekli. Bom pa poskusila v prihodnje tudi za druge stvari. Priporočam.

Podaj mnenje

0
Košarica