1. DOSTAVA

Predvidena odprema za izdelke na zalogi je v roku 2-5 delovnih dni od datuma plačila. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi, je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru naročila večje količine izdelkov po naročilu, si pridržujemo pravico do daljšega dobavnega roka. V primeru daljšega dobavnega roka vas o tem  obvestimo po elektronski pošti ali po telefonu.

Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Za dostavo pošiljke je potreben čas, ki za večino pošiljk traja do 3 dni, lahko pa se zaradi razlogov, na katere nimamo vpliva, ta tudi podaljša (nesreče, razmere na cesti, napake, itd.).

Partner za dostavo

Pogodbeni partnerji za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino v primeru nakupa, nižjega od 70 €.

Poštnina za pošiljke Pošte Slovenije znaša od 3,50 do 4,50 , odvisno od vrednosti nakupa.

Lestvica stroškov dostave Pošte Slovenije glede na vrednost nakupa:

vrednost nakupa od 0,01 do 20,00 EUR = strošek dostave: 3,50 €

vrednost nakupa od 10,01 do 70,00 EUR = strošek dostave: 4,50 €

vrednost nakupa nad 70 EUR = BREZPLAČNA DOSTAVA

Osebni prevzem v poslovalnici

Pošiljko lahko prevzamete tudi osebno na sedežu našega podjetja Aurora planet, Prvomajska ul. 24, 2000 Maribor. Čas prevzema je po dogovoru. Pri zaključku nakupa pa pri tem izberete možnost OSEBNI PREVZEM.

Stroškov poštnine v tem primeru ni.

Dostava Pošta Slovenije

V kolikor vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam poštar pusti listek, pošiljko pa nato prevzamete na pošti. Če paketa po 10 dneh ne prevzamete, vas pošta še enkrat kontaktira, po 14 dneh pa se pošiljka vrne nazaj na podjetje Aurora planet, Prvomajska ul. 24, 2000 Maribor.

0
Košarica