Kako lahko naročim izdelke Aurora planet?

Izdelke Aurora planet lahko naročite v spletni trgovini ali na telefonski številki 051-799-877. Preko telefona lahko naročite med 9 – 16 uro od ponedeljka do petka.

 
V kolkem času prejmem naročene izdelke?

Naročene izdelke prejmete nakaj dni po izvršenem naročilu. V kolikor naročenih izdelkov niste prejeli po preteku enega tedna, nas lepo prosim kontaktirajte in bomo z veseljem preverili, kaj se je zgodilo z vašim paketom.

 
Kaj pomeni pojem naravna kozmetika?

Naravna kozmetika so izdelki, ki so izdelani iz bolj ali manj naravnih sestavin. Zakonodaja določa, da se lahko kot naravni označujejo vsi tisti izdelki, ki v svoji sestavi vsebujejo vsaj 5 odstotkov naravnih sestavin. V kolikor bi želeli kupiti res naravne izdelke vam svetujemo, da berete deklaracije. Izdelki Aurora planet so 100 % naravni, kar pomeni, da so vse sestavine naravne in skrbno izbrane.

 
Kaj so mazila in kako so sestavljena?

Mazila je po definiciji poltrdi kozmetični izdelek oziroma pripravek, ki je namenjen zunanji uporabi. Nanaša se na kožo ali sluznico ter deluje negovalno. Naši predniki so mazila delali predvsem na osnovi živalske masti ali loja. Ker je imela živalska maščoba tudi številne pomanjkljivosti, so jo v veliki meri zamenjala rastlinska masla in olja. Mazila tako danes vsebujejo oljno osnovo ter nimajo dodanih nobenih vlažilcev, konzervansov, vode, hidrolatov ali kaj podobnega. Ker nimajo dodanih vlažilcev, nimajo vlažilne lastnosti. Njihova naloga je, da nahranijo vrhne plasti kože, jih negujejo in zaščitijo pred zunanjimi vplivi. Mazila lahko vsebujejo tudi naravna eterična olja, mice, razne pigmente, naravne vitamine in minerale, itd.

 
Naravna kozmetika in možnost nastanka alergij?

Ljudje so pogosto zmotnega mišljenja, da naravne sestavine ne morejo biti alergene oziroma, da po uporabi naravnih izdelkov ne moremo dobiti alergije. Slednje zagotovo ne drži. Pri naravnih mazilih lahko nastopi alergija na kakšno izmed masel ali olj, morebiti na eterično olje, na vosek ali na katero drugo sestavino. Prav zaradi tega je smiselno, da vsako novo mazilo pred uporabo testirate na manjšem delu kože in tako ugotovite ali vam ustreza ali ne.

0
Košarica