Mazilo materine dušice

(17 mnenj strank)

11.95

Mazilo materine dušice je 100 % naravno tradicionalno mazilo, ki je nepogrešljivo v zimskem času. Materina dušica je že v starih časih veljala za zelišče, ki vzpodbuja hramonijo in ravnovesje, kar pa v zimskem času slednje še kako potrebujemo.

Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Mazilo materine dušice je 100 % naravno tradicionalno mazilo, ki je nepogrešljivo v zimskem času. Materina dušica je že v starih časih veljala za zelišče, ki vzpodbuja hramonijo in ravnovesje, kar pa v zimskem času slednje še kako potrebujemo. Njena izredno pomembna sestavina je timol, najdemo pa tudi karvakrol, ter v manjših količinah cineol, geraniol, borneol in linalool. Naše mazilo materine dušice je ročno izdelano ter vsebuje skrbno izbrane sestavine slovenskega porekla: macerat (oljni izvleček) gorske materine dušice (divje rastoče rastline), hladno stiskano oljčno olje in čebelji vosek.

Mazilo materine dušice odlikuje prijeten in nadvse nežen vonj, ter nežna in prijetna tekstura. Mazilo je shranjeno v temni stekleni kozmetični posodici, kar mazilu omogoča, da ohrani svojo vrhunsko kvaliteto tekom celotne uporabe, hkrat pa je posodica prijazna naravi in jo po uporabi lahko uporabite tudi v druge namene.

Način uporabe: Mazilo materine dušice nanesite v tankem sloju 2 – 3 krat na dan na predel prsnega koša, hrbet v predelu pljuč in na podplate. Pred prvo uporabo vam priporočamo, da naredite test preobčutljivosti in ugotovite, če ste morebiti preobčutljivi na kakšno izmed sestavin. Materina dušica lahko v redkih primerih povzroči alergijo v obliki kožnega izpuščaja. V kolikor opazite alergijsko reakcijo na koži, nemudoma prenehajte z mazanjem oziroma uporabo. Več informacij o naravni kozmetiki lahko najdete tukaj. Mazilo se lahko uporablja tako pri otrocih kot odraslih.

V kolikor bi želeli izvedeti, kaj o našem mazilu menijo naše stranke, vam priporočamo, da si preberete njihova mnenja.

Hranite v zaprti posodici na temperaturi pod 30 °C.

INCI (Sestavine): Thymus Serpyllum Flower Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Linalool

Količina: 60 ml.

17 mnenj za Mazilo materine dušice

 1. Maja

  Mazilo materine dušice uporabljamo že dve leti pri vseh prehladih. Zelo nam pomaga pri vseh vrstah kašlja in zabasanih noskih. Priporočam nakup izdelka vsem.

 2. Tina

  Super pri prehladih. Mazemo ga na prsa in med lopatice in je nosek hitro cist.

 3. Petra

  Materino dusico vaso uporabljam pri dveh otrocih ze 3 leto in vzahvalo njej smo si pomagali zelooo pri veckratnih prehladih res je krasna

 4. Mateja

  Mazilo sem lansko leto uporabljala pri svoji dojenčici ob kašlju, z uporabo bom nadaljevala tudi letos, sigurno nam bo v pomoč ob prehladih v vstopu v vrtec.

 5. BRANKA

  Imam tri majhne otroke, ki so v vrtcu, zato nam zamašen nosek in kašelj ne uide mobeno leto. Odkar jih mažem z materino dušico je veliko bolje, hitreje mine pa tudi odporni so bolj. Super kremica!

 6. Brigita

  Obvezna oprema pri prehladu, tako za otroka kot zame. Preizkušenih že kar nekaj materinih dušic, ta je do sedaj najbolj prepričala.

 7. Jerneja

  Odlicno pri prehladu in kaslju. Priporocam tako otrokom kot odraslim.

 8. Tina

  Super krema, ki resnično pomaga. Uporabljam jo največ za otroka, mu najbolj odgovarja ker je natur! ?

 9. Mateja

  Super je? Nas je letos rešilo na morju ko se je začel kašelj…je bilo že naslednje jutro boljše.

 10. Vesna

  Odlično mazilo ob prehladih, res pomaga.

 11. Mincy

  Super izdelek… Kar je najboljse je naraven, super mazljiv in koncno sem nasla nekaj kar “deluje”… Priporocam vsem malim in velikim… ?

 12. Ursa

  Odlicna krema,ki v nekaj dneh smrkavega otroka spremni v zdravega

 13. Simona

  Zelo zadovoljna z mazilom materine dušice, uporabljamo jo že več kot 1 leto in mazilo resnično pomaga ob prehladih, kakor tudi preventivno.

 14. Mateja

  Super ob vsakem prehladu. Smo pregnali kašelj in prehlad z mazanjem po prsnem košu in podplatih.

 15. Ursa

  Mazili materina dusica in smrekovo mazilo uporabljam ze kar nekaj casa in nam zelo pomagata. Vsako leto septembra narocim novi.
  Priporocam!

 16. Mimi

  Vsi druzinski clani uporabljamo mazilo. Predvsem ob prehladih. Super zadeva, pa se povsem naravna.

 17. Zvonka

  Odlično mazilo, ki ga uporabljamo ob prehladih. Mažemo po prsih, med lopaticami in po podplatih ☺ Ima prijeten vonj in pri nas je nepogrešljivo. Definitivno ga še kupim.

Podaj mnenje

0
Košarica