Akcija!

Polletni tečaj Čudoviti svet zelišč

240.00 170.00

Si želite znanja o zdravilnih zeliščih? Potem je polletni tečaj Čudoviti svet zelišč kot nalašč za vas. Na njem boste podrobneje spoznali preko 80 zdravilnih zelišč, njihovo nabiranje, sušenje, skladiščenje in uporabo. Tečaj vsebuje preko 200 video posnetkov s predstavitvami.

Opis

Polletni tečaj ČUDOVITI SVET ZELIŠČ

Tečaj Čudoviti svet zelišč je namenjen začetnikom in vsem, ki bi želeli podrobno spoznati več kot 80 zdravilnih zelišč. Naučili se bomo prepoznati, pravilno nabrati, posušiti, shraniti in uporabiti zdravilna zelišča. Po končanem tečaju boste samostojno nabirali zelišča, poznali njihove učinkovine ter lastnosti. Prav tako pa boste vedeli, kako jih uporabiti, da si boste z njimi izboljšali zdravje in svoje počutje. Ves čas vam bom na voljo tudi za vsa vprašanja in morebitne dileme. Tečaj poteka virtualno, v zaprti Facebook skupini, v majhnem prijetnem timu, saj je število tečajnikov omejeno.

Zdravilne zelišča oziroma rastline vsebujejo vsaj eno zdravilno učinkovino in se uporabljajo pri najrazličnejših tegobah. Uporaba zdravilnih zelišč pa je lahko varna le v kolikor jih dobro poznamo, poznamo njihove lastnosti, učinkovine, ki jih vsebujejo, vemo kako jih pravilno uporabiti in kombinirati. Kljub temu, da se zdi uporaba zdravilnih zelišč dokaj preprosta, je lahko prava znanost in to spoznamo šele, ko jih resnično dobro spoznamo. In tečaj Čudoviti svet zelišč omogoča ravno to, varno in pravilno rokovanje z zdravilnimi rastlinami ter njihovo dobro poznavanje.

S tečajem Čudoviti svet zelišč se vam bo odprl povsem nov pogled na rastline v naši neposredni bližini. Spoznali boste, da nas obkroža veliko rastlin za katere morebiti ne bi nikoli rekli, da so užitne in zdravilne. A bodo lahko v prihodnje postale del vašega vsakdana.

S tečajem Čudoviti svet zelišč začenjamo 1.7.2024. Tečaj poteka virtualno in s srečanji v živo.

Kaj tečaj nudi

Kaj boste s tečajem prejeli:

  • preko 200 videoposnetkov predstavitev zelišč in pravilne uporabe,
  • jasno in nadzorno predstavitev zelišč,
  • prepoznavanje zelišč v naravi,
  • strokovno podporo (neprecenljivo),
  • 6 dodatnih Q&A zoom-ov,
  • prijeten in majhen tim, znotraj zaprte FB skupine.

Cena tečaja je samo 240 EUR. Ob prijavi in plačilu do 15.6.2024 je cena tečaja samo 170 EUR.

Ob prijavi prejmete DARILO:

  • predavanje o čajnih mešanicah in njihovi pripravi (45 EUR),
  • predavanje Osnove nabiranja zdravilnih zelišč (45 EUR),
  • knjigo z recepti Čudežna zelišča (25 EUR).

Vabljeni!

Predava: Nataša Deutsch, zeliščarka

Vsi, ki bi si želeli izvedeti več o zdravilnih zeliščih vabljeni v Facebook skupino Zmenek z zelišči, kjer potekajo redna tedenska javljanja na temo zdravilnih zelišč.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Polletni tečaj Čudoviti svet zelišč”

0
Košarica