Komplet Imunko

22.00

Komplet Imunko vsebuje 60 ml smrekovega mazila, 60 ml mazila materine dušice in 40 g čaja Imunko. Vsi izdelki so popolnoma naravni in primerni tako za otroke kot odrasle.

Opis

Komplet Imunko vsebuje 60 ml mazila materine dušice, 60 ml smrekovega mazila in 40 gramov čaja Imunko.

Komplet Imunko je sestavljen iz izdelkov, ki so 100 % naravni, ne vsebujejo parabenov, konzervansov, dodatkov in so izdelani ročno ter z veliko mero ljubezni. Sestavine v izdelkih so vse slovenskega izvora. Komplet Imunko je primeren tako za otroke kakor odrasle. Mazili imata negovalni učinek.

Podrobnosti o mazilu materine dušice:

Način uporabe: Mazilo materine dušice nanesite v tankem sloju 2 – 3 krat na dan na predel prsnega koša, hrbet v predelu pljuč in na podplate.

Hranite v zaprti posodici na temperaturi pod 30 °C.

Opozorilo: Materina dušica lahko v redkih primerih povzroči alergijo v obliki kožnega izpuščaja. V kolikor opazite alergijsko reakcijo na koži, nemudoma prenehajte z mazanjem.

INCI: Thymus Serpyllum Flower Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Linalool.

Podrobnosti o smrekovem mazilu:

Način uporabe: Smrekovo mazilo nanesite večkrat na dan na želeni del telesa. Uporabimo ga lahko na vseh delih telesa. Svetujemo vam, da mazilo uporabljate dalj časa, saj si boste tako zagotovili in občutili močnejše učinke. Pred prvo uporabo vam priporočamo, da naredite test preobčutljivosti in ugotovite, če ste morebiti preobčutljivi na kakšno izmed sestavin. Smrekova smola lahko v redkih primerih povzroči alergijo v obliki kožnega izpuščaja. V kolikor opazite alergijsko reakcijo na koži, nemudoma prenehajte z mazanjem oziroma uporabo. Več informacij o naravni kozmetiki lahko najdete tukaj. Mazilo se lahko uporablja tako pri otrocih kot odraslih.

Hranite v zaprti posodici na temperaturi pod 30 °C.

INCI: Olea Europaea Fruit Oil, Colophonium, Cera Alba.

Podrobnosti o čaju Imunko:

Imunko je zeliščni čaj, ki vsebuje meto, malino, lipo, vrtnico, materino dušico, marjetico in črni bezeg.

Uporaba: V skodelico vrele vode pomešajte dve čajni žlički čajne mešanice ter pustite stati do 10 minut. Precedite in svežega pijete do 3 krat na dan.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet Imunko”

0
Košarica