Akcija!

Komplet Imunko

32.45 29.00

Opis

Kompletek Imunko vsebuje 60 ml mazila materine dušice, 60 ml smrekovega mazila, 40 gramov čaja Bronhosal in 40 g čaja Imunko.

Če želite nekaj najboljšega v jesenksih in zimskih mesecih je kompletek imunko kot nalašč za vas. Vsebuje najboljši naravni mazili in vrhunska zeliščna čaja, ki so vsa skrbno ročno nabrana z veliko mero ljubezni. Kompletek imunko zaradi svojih izjemnih sestavin, preprosto vzljubite. Zaloge so omejene, zato pohitite z nakupom.

Podrobnosti o mazilu materine dušice:

Način uporabe: Mazilo materine dušice nanesite v tankem sloju 2 – 3 krat na dan na predel prsnega koša, hrbet v predelu pljuč in na podplate.

Hranite v zaprti posodici na temperaturi pod 30 °C.

Opozorilo: Materina dušica lahko v redkih primerih povzroči alergijo v obliki kožnega izpuščaja. V kolikor opazite alergijsko reakcijo na koži, nemudoma prenehajte z mazanjem.

INCI: Thymus Serpyllum Flower Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Linalool

Podrobnosti o smrekovem mazilu:

Način uporabe: Smrekovo mazilo nanesite večkrat na dan na želeni del telesa. Uporabimo ga lahko na vseh delih telesa. Svetujemo vam, da mazilo uporabljate dalj časa, saj si boste tako zagotovili in občutili močnejše učinke. Pred prvo uporabo vam priporočamo, da naredite test preobčutljivosti in ugotovite, če ste morebiti preobčutljivi na kakšno izmed sestavin. Več informacij o naravni kozmetiki lahko najdete tukaj. Mazilo se lahko uporablja tako pri otrocih kot odraslih.

INCI: Olea Europaea Fruit Oil, Colophonium, Cera Alba.

Podrobnosti o čaju Imunko:

Imunko je zeliščni čaj, ki vsebuje črni bezeg, lipo, meto, materino dušico, malino in vrtnico.

Podrobnosti o čaju Bronhosal:

Bronhosal je zeliščni čaj, ki vsebuje trpotec, njivsko preslico, črni bezeg, koprivo, materino dušico in meto.

Uporaba čaja Imunko in Bronhosal: V skodelico vrele vode pomešajte dve čajni žlički čajne mešanice ter pustite stati 10 minut. Precedimo in svežega pijemo do 3 krat na dan.

0
Košarica