Komplet Bronhi

22.00

Komplet Imunko vsebuje 60 ml smrekovega mazila, 60 ml mazila materine dušice in 40 g čaja Imunko. Vsi izdelki so popolnoma naravni in primerni tako za otroke kot odrasle.

Opis

Komplet Bronhi vsebuje 60 ml mazila materine dušice, 60 ml smrekovega mazila in 40 gramov čaja Bronhosal.

Komplet Bronhi je sestavljen iz izdelkov, ki so 100 % naravni, ne vsebujejo parabenov, konzervansov, dodatkov in so izdelani ročno ter z veliko mero ljubezni. Sestavine v izdelkih so vse slovenskega izvora. Komplet Bronhi je primeren tako za otroke kakor odrasle. Mazili imata negovalni učinek.Kompletek Bronhi je nepogrešljiv v jesenskem in zimskem času. Namenjen je vsem ljubiteljem naravnih zeliščnih izdelkov. Sestavine so slovenskega izvora.

Podrobnosti o mazilu materine dušice:

Način uporabe: Mazilo materine dušice nanesite v tankem sloju 2 – 3 krat na dan na predel prsnega koša, hrbet v predelu pljuč in na podplate.

Opozorilo: Materina dušica lahko v redkih primerih povzroči alergijo v obliki kožnega izpuščaja. V kolikor opazite alergijsko reakcijo na koži, nemudoma prenehajte z mazanjem.

INCI: Thymus Serpyllum Flower Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Linalool.

Podrobnosti o smrekovem mazilu:

Način uporabe: Smrekovo mazilo nanesite večkrat na dan na želeni del telesa. Uporabimo ga lahko na vseh delih telesa. Svetujemo vam, da mazilo uporabljate dalj časa, saj si boste tako zagotovili in občutili močnejše učinke. Pred prvo uporabo vam priporočamo, da naredite test preobčutljivosti in ugotovite, če ste morebiti preobčutljivi na kakšno izmed sestavin. Smrekova smola lahko v redkih primerih povzroči alergijo v obliki kožnega izpuščaja. V kolikor opazite alergijsko reakcijo na koži, nemudoma prenehajte z mazanjem oziroma uporabo. Več informacij o naravni kozmetiki lahko najdete tukaj. Mazilo se lahko uporablja tako pri otrocih kot odraslih.

INCI: Olea Europaea Fruit Oil, Colophonium, Cera Alba.

Podrobnosti o čaju Bronhosal:

Bronhosal je zeliščni čaj, ki vsebuje trpotec, njivsko preslico, črni bezeg, koprivo, materino dušico in meto.

Uporaba: V skodelico vrele vode pomešajte dve čajni žlički čajne mešanice ter pustite stati 10 minut. Precedimo in svežega pijemo do 3 krat na dan.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet Bronhi”

0
Košarica