HigiSkin

8.50

Opis

Nega našega telesa in rok mora vselej biti na prvem mestu. So situacije, ko iz kakšnega izmed razlogov nimamo s seboj “kopalnice”, a kljub temu lahko poskrbimo za svojo higieno in to nam omogoča popolnoma naravno higiensko pršilo HigiSkin, ki vsebuje visok odstotek alkohola in sicer kar 70 %. Pršilo vsebuje tudi omamno dišeča eterična olja, ki mu dajo prijeten, a nikakor vsiljiv vonj. A to še nikakor ni vse. HigiSkin odlikuje tudi steklena in nadvse priročna embalaža, tako ga lahko brez težav spravite v svojo torbico in ga imate vselej s seboj. Poslrbite zase in za svojo higieno.

S pomočjo HigiSkina boste lahko za svojo higieno poskrbeli prav povsod … na letališču, na izletu, pikniku, sprehodu. Ob uporabi razpršila HigiSkin vam priporočamo tudi uporabo mazila Rico Balm, ki vašo kožo nahrani in neguje. Lahko bi rekli popolna nega v le par korakih. Mazilo Rico Balm lahko najdete tukaj.

Način uporabe: HigiSkin je zeliščno higiensko pršilo za nego rok in telesa. Izdelek po potrebi nanesite na željene dele telesa. Priporočljivo je, da izdelek nanesete na očiščeno kožo in še dodatno poskrbite za njeno higieno. Izdelka ne nanašajte okoli oči ter sluznice, saj deluje dražilno.

Opozorila: HigiSkina ne nanašajte na vreznine, rane ali razdraženo kožo. Kozmetični proizvod je namenjen samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. Proizvod ne uporabljajte v kolikor ste preobčutljivi na katerokoli sestavino. V primeru alergijske reakcije prenehajte z uporabo.

Shranjevanje izdelka: HigiSkin hranite v hladnem in temnem prostoru, zaščiteno od direktnega izvora svetlobe. Hranite izven dosega otrok.

Sestavine: Alcohol, Lavandula Angustifolia Flower Water, Glycerin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Thymus Vulgaris Leaf Oil, Thymus Serpillum Oil, Linalool*, Limonene*. (*naravne sestavine eteričnih olj)

Količina: 100 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HigiSkin”

0
Košarica