Sivkino mazilo

Sivkino mazilo je narejeno na osnovi sivkinega macerata ter hladno stiskanega oljčnega olja. Velika prednost sivkinega mazila je lahkotna tekstura, ki se hitro vpija in ne pušča neprijetnega mastnega občutka. Sivka kot zelišče je sestavljeno iz večjega števila komponent, nekateri ocenjujejo, da je slednjih v sivki tudi preko sto. Ena izmed pomembnejših sestavin sivke je tudi Linalol, ki pa je v prekomerni količini lahko tudi alergen.

Način uporabe: Sivkino mazilo nanesite večkrat dnevno na izbrani del telesa. Izogibajte se predelu okoli oči. Sivkino mazilo kožo neguje.

Opozorilo: Kozmetični proizvod je namenjen samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi. Hraniti zunaj dosega otrok. Proizvod naj ne uporabljajo osebe občutljive na katerokoli sestavino. Hraniti vhladnem in temnem prostoru, zaščiteno od direktnega vira svetlobe. Sivka lahko v redkih primerih povzroči alergijo v obliki kožnega izpuščaja. V kolikor opazite alergijsko reakcijo na koži, nemudoma prenehajte z mazanjem.

INCI: Lavandula Augustifolia Flower Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Beeswax, Lavandula Angustifolia oil, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Coumarin*, Benzyl Benzoate*, Eugenol*. (*Naravne sestavine eteričnih olj

Količina: 60 ml

Cena: 7 EUR

Izdelke lahko naročite preko Facebook trgovine Aurora Planet, nam pišite na e-mail: info@aurora-planet.com ali nas pokličete na 051 799 877.

Vklopi razum, zahtevaj račun!