Trgovina

Izdelke lahko naročite prek Facebook trgovine Aurora Planet ali pa nam pišite na e-mail: info(afna)aurora-planet.com.

Plačilo je po predračunu (plačilo na TRR) ali izjemoma po povzetju.

Izdelke pošljemo po pošti. Osebni prevzem je možen na Teznem v Mariboru. (Prvomajska ulica – v neposredni bližini trgovine SPAR).

Politika zasebnosti

Aurora-planet.com spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema, skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Aurora-planet.com zbira in uporablja osebne podatke zgolj za izdajo računov in pošiljanje naročenih izdelkov. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na naše podjetje, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Aurora-planet.com  se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.